Hazánkat is elérte a legújabb trend

Itthon is egyre népszerűbb a külföldön már nagy közönségnek örvendő online platform. Egyre több felhasználóval büszkélkedhetnek és már nem csak külföldön, hanem hazánkban is elérhető, nagyrészt magyar nyelven is.

A külföldi siker után az itthoni sem volt kérdéses. Egyre több online kereskedő és brókercég kezdte el itthon is használni a közösségi kereskédesi formákat. Az előretörés egyik fő oka az új hozzáállás. A közösségi kereskedés elérhetővé teszi az online tőzsdét azoknak is, akik eddig tapasztalat hiányában nem mertek belevágni. A brókercégeknek pedig nemcsak kiváló reklámfelület, mivek a platformon belül tudnak új ügyfeleket, “követőket” szerezni. Így mindenki számára egyszerűsödött a tőzsdei kereskedés.

Egy jó brókert keresni nem könnyű és sok papírmunkával jár. Az eToro segítségével mára ez már a múlté. Egy gyors regisztáció után bárki választhat a rengeteg hazai és külföldi bróker és felhasználó közül. Jelenleg több, mint 4 millóan vannak és a szám folyamatosan nő. És mibe kerül mindez? Mint tudjuk a brókerek nem olcsók, magas jutalékokért dolgoznak, de nem az eToro-n. Itt nem kell jutalékot fizetni, csupán egy kattintás és már meg is kapjuk a legjobb ajánlatokat, a profi brókerek megveszik nekünk és eladják a jó hozamot ígérő papírokat, devizákat és már csak azt kell figyelnünk, hogy az egyenlegünk mennyivel nőtt.

A közösségi élménynek köszönhetően is tovább nőtt a népszerűség. Egy olyan tőzsdei platform ahol nem csak kereskedni, de beszélgetni, megosztani, hozzászolni is lehet a történtekhez olyan élményt kínál, mintha valamely már jól ismert közösségi oldalon lennénk. Regisztráció után mindent megtalálunk, minden ismerős, ezért könnyebb a kereskedés is az eToro-n a hagyományos online kereskedő oldalakhoz képest.

Ezek fényében nem csoda, hogy manapság már egyátalán nem csak külföldön gondolják úgy, hogy egy valamire való online kereskedőnek jelen kell lennie a közösségi platformon. Aki pedig csak ismerkedne a tőzsdével ugyancsak jó helyen jár. Nincs is jobb tananyag, mint látni, hogy a nagyok hogyan kereskednek nap, mint nap dollárszázezrekkel. A legjobb az egészben, hogy kérdezhetünk is tőlük. A kérdéseinkre pedig biztosan választ kapunk.

A közeljövőben a közösségi kereskedés olyan mélyen beépül a köztudatba, mint a mai közösségi oldalak, így érdemes még időben megismerkedni velük. Arról nem is szólva, hogy kiváló pénzkereseti lehetőség, még akkor is, ha nem értünk a tőzsdéhez. Persze a haszonszerzés csak egy lehetőség a számtalanból.

Ha nem szeretne lemaradni: ingyenes regisztráció itt! Csak néhány kattintás és nem jár semmilyen kötelezettséggel. Ha nem szeretnénk kockáztatni a pénzünket, akkor az ingyenes demo számlán 10.000 virtuális dollárral kereskedhetünk, teljesen ingyen, befizetés nélkül.

Az igazán bátraknak akik be is fektetnek és valós haszonra vágynak, eláruljuk, hogy a rate0916 kód megadásával a befizetésünk mértékétől függően akár 40% bónuszt is kaphatnak az első befizetésükhöz. Így például 1.000.000 forintos befizetés után máris 1.400.000 forint lesz a számlán amit a profi kereskedői közösségben tovább lehet kamatoztatni. Nem is lehet több kérdés, csak választani kell, hogy a virtuális, vagy a valódi pénzzel történő kereskedést próbálja ki!