Tehetséges középiskolások jelentkezését várja a Mathias Corvinus Collegium

A társadalmi, gazdasági és politikai kérdések iránt nyitott, tehetséges diákok jelentkezését várja a Mathias Corvinus Collegium (MCC) középiskolásoknak szóló programjába. A hagyományos oktatást kiegészítő, e-learningen és hétvégi tréningeken alapuló ingyenes képzésekre augusztus 26-áig tart a pótjelentkezés.

A Mathias Corvinus Collegium szerdai, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a diákok a négy- és nyolchetes kurzusokon “tudásvágyuknak megfelelően” választhatnak a témák közül, és a “legnagyobb szaktekintélyektől” tanulhatnak.

A video-előadásokkal kiegészített e-learning rendszer önálló tanulásra és megfelelő időbeosztásra tanítja a diákokat, a megszerzett ismeretek pedig segítséget nyújthatnak az emelt szintű érettségi sikeres teljesítéséhez. Havonta egyszer – szombatonként – gyakorlati képzésben is részt vesznek a diákok, ami lehetőséget ad a kommunikációs, prezentációs és érvelési készségek fejlesztésére – írták.

A program azoknak a diákoknak kínál széles körű lehetőséget, akik az átlagnál tájékozottabbak, olvasottabbak szeretnének lenni – olvasható a közleményben.

A képzés iránt érdeklődők a jelentkezés menetéről az intézmény honlapján olvashatnak bővebben (www.mcc.hu).