Adatvédelem

Adatvédelem


Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-119656/2017.

A mai-arfolyam.com és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások a látogatókról különféle adatokat (IP cím, böngésző típusa, stb.) rögzít, amelyekből a szolgáltatás minőségének javulását segítő statisztikai adatokat állít elő Ezek az adatok személyes adatot nem tartalmaznak, belőlük a felhasználó személye nem azonosítható be. Az adatok feldolgozását harmadik fél által biztosított szolgáltatások is segíthetik.

A mai-arfolyam.com és a partnerei sütiket helyeznek el a felhasználó böngészőjében a szolgáltatás javítás érdekében.

Amennyiben a felhasználó önkéntesen regisztrál, az általa megadott adatokat csak  belépéshez és az azonosításhoz használjuk, azokat harmadik félnek nem adjuk át.

A felhasználó kifejezett beleegyezése és önkéntes feliratkozása esetén számára hírlevél küldhető, amelyet külső szolgáltatón keresztül végzünk. A külső szolgáltató az adatokat saját célra nem használja fel, és csak a szükséges ideig tárolja azokat. A külső szolgáltató megnevezése: MailChimp. A hírlevélről a felhasználó bármikor leíratkozhat.

Az oldalon harmadik féltől származó hirdetések és tartalmak jelenhetnek meg. Ezeket a hirdetéseket csupán megjelenítjük, a hirdetések által hivatkozott oldalak tartalmáért nem tudunk felelősséget vállalni. Kérjük mindig győződjön meg róla, hogy az adott oldal adatvédelmi szabályzata és ÁSZF-je megfelelő-e Önnek!

Ha bármilyen kérdése van az adatai kezelésével kapcsolatban, lépjen velünk kapcsolatba az [email protected] e-mail címen.